top of page

Even voorstellen ik ben Marianne de Keijser, Zeeuwse van origine en sinds 2007 werkzaam als pedicure in Bruinisse. Op de website kun je terecht voor het maken van een afspraak voor Pedicure, Manicure en deel behandelingen. 

In mijn Salon Yesil Bodycare wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke huidverzorgingsproducten en deze zijn vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen, parabenen, petrochemische- en conserveringsmiddelen. De nagellak waar ik mee werk is van het merk Caption en is vrij van DBP, Tolueen, Formaldehyde en formaldehydehars.

 

Steeds meer dames en heren worden zich bewust van een goede voetverzorging, deels omdat het modebeeld hier op in speelt maar zeker omdat we allemaal weten hoe pijnlijk voetproblemen kunnen zijn.

Zoals eerder gezegd ben ik fan van natuurlijke huidverzorging. Na mijn opleiding aromatherapie werd ik steeds enthousiaster en ben ik een cursus zeep maken gaan volgen. Hier is de Zilte Zeelandzeep uit voorgekomen, een frisse zeep met gezuiverd Oosterschelde water. Ook is er een neutrale Olijfzeep deze wordt vaak gebruikt voor de gevoelige huid.

Tot ziens in de salon, Marianne de Keijser

bottom of page