top of page

Yesil Bodycare

De naam Yesil Bodycare is voort gekomen uit mijn liefde voor het mooie vakantieland Turkije. Dit groene land gaf mij de inspiratie voor de naam Yesil, dit staat in het Turks voor groen. Hier zijn veel ideeën ontstaan voor het maken van natuurlijke zeep in onze zeepkeuken.

 

Salon

In mijn salon wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke huidverzorgings producten die vrij zijn van synthetische kleurstoffen, geurstoffen, parabenen, petrochemische- en conserveringsmiddelen. Ook de lakken waarmee gewerkt wordt van Caption en Spa Ritual zijn vrij van DBP, Tolueen, Formaldehyde en formaldehydehars.

 

Manicure

Onze handen staan bloot aan allerlei invloeden, zoals: het weer, schoonmaken en tuinieren. Yesil Bodycare bied u een luxe Manicure aan met een ontspannend handbad. De nagels worden gemodelleerd en de nagelriemen goed verzorgd. Aan de hand van de conditie van de huid wordt een etherische olie gebruikt. Op deze manier kan de huid herstellen en goed gevoed worden.

Pedicure

We worden ons steeds meer bewust dat het belangrijk is om goed voor onze voeten te zorgen. Yesil Bodycare biedt u een pedicure behandeling aan, die bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen van de nagels, fraisen, schoonmaken, het verwijderen van overtollig eelt en glad fraisen. Tot slot worden de voeten gemasseerd en ingesmeerd met een voetencrème. Desgewenst kunnen de nagels gelakt worden met Caption Q3 lak of Sparitual lak.

Bodycare

De zeep in onze zeepkeuken wordt ambachtelijk bereid doormiddel van de cold process methode. Dit houdt in dat de natuurlijke boters en oliën op lage temperatuur smelten. Hierdoor blijven de gezonde eigenschappen behouden. Deze gezonde eigenschappen zijn voelbaar op de huid, waardoor de huid zachter is en niet geïrriteerd aanvoelt. Bij het bereiden van de zeep en het geven van de behandelingen worden etherische oliën gebruikt (bekend als Aromatherapie). Deze oliën worden gewonnen uit zaden, wortels en bloemen en kunnen bijdragen door klachten te verlichten en helpen te ontspannen. 

Zeepkeuken

Doordat veel mensen  te maken hebben met huidklachten, was ik op zoek naar de juiste ingrediënten en de toepasbaarheid van oliën en boters in de vorm van natuurzeep. Door het enthousiame van de zeep gebruikers, worden er steeds meer zepen ontwikkeld in onze zeepkeuken. Deze zepen helpen naast het verzachten van de huid ook om mensen tot rust te brengen.

 

Opleidingen

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op mijn vakgebied volg ik regelmatig trainingen en worden beurzen bezocht. 

2006    - Basis diploma pedicure, manicure en HAMCODE

2009    - Opleiding voet en hotstone massage

2010     - Opleiding voetreflexmassage

2011       - Cursus Aromatherapie

2013      - Opleiding voor Dermatologie, pedicuren en huidtherapeuten

2014      - Opleiding zeep maken via de cold process methode

2015      - Training Caption nagellak

Tot ziens in de salon,

 

Marianne de Keijser

bottom of page