top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN 

 

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. We hebben ze zo leesbaar mogelijk gemaakt, dus lees ze even goed door.

 

Bedrijfsgegevens

Yesil Bodycare 

Keersweel  5 

4311 CS  Bruinisse

Nederland

Website: www.yesilbodycare.nl

E-mail: info@yesilbodycare.nl 

Telefoon: +31(0)648761150 

KvK 20149551
BTW NL144137070B01
BAN NL81RABO0173869351
BIC/SWIFT RABONL2U

 

Annuleringsbeleid

Afspraken kunnen tot en met 24 uur van te voren gratis worden geannuleerd. Onverwachte situaties kunnen zich altijd voor doen en daar hebben wij alle begrip voor.  Wordt een afspraak in de salon vergeten dan brengen wij kosten voor de geplande behandeling in rekening. 

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

*Je kunt betalen, zonder extra kosten met IDEAL 

*In de salon kan met pin of contant betaald worden

*Vooruitbetalen via bankoverschrijving is ook mogelijk

 

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Yesil Bodycare zich het recht voor om je bestelling te annuleren.

 

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je binnen een week retour op je rekening.

Cadeaubon

Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of na aankoop geretourneerd. Ingeval van vermoeden van misbruik behoud Yesil Bodycare te allen tijde het recht om de cadeaubon in te trekken. De cadeaubon kan worden ingewisseld in onze salon voor behandelingen, de collageenbank en producten. En op de website voor producten.

 

Verzending 

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van Post NL en DHL, in Bruinisse wordt door Yesil Bodycare zelf bezorgd.  We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode, met Track & Trace-code, waarmee je de bestelling kan volgen. Yesil Bodycare is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

 

Als er gekozen wordt voor een onverzekerde verzendmethode is Yesil Bodycare niet aansprakelijk voor zoekraken en/of beschadiging.

 

Retourneren

Na ontvangst kun je binnen 7 dagen een mail sturen naar info@yesilbodycare.nl waarin je aangeeft dat je je bestelling wilt retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het geld terug

Aansprakelijkheid

Alle zeep wordt hier in onze eigen zeepkeuken gemaakt. Het is ambacht, dus het product zoals je het ontvangt kan afwijken van de foto's die je op de website ziet. Ook de producten die we daarnaast verkopen kunnen afwijken van de foto's. 

 

Yesil Bodycare is niet aansprakelijk voor letsel of allergieën die ontstaan zijn door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen en behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

 

Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Yesil Bodycare uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Indien je ook de nieuwsbrief wilt ontvangen moet je je hier apart voor opgeven, dit is mogelijk op de website www.yesilbodycare.nl. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden. Als je hier nog vragen over hebt, schroom dan niet contact met ons op te nemen. De foto's en teksten op deze website mogen niet, zonder voorafgaande toestemming, gebruikt worden. 

 

Wederverkoop 

Producten van Yesil Bodycare mogen enkel worden doorverkocht in de originele verpakking, tenzij anders overeengekomen.

 

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Yesil Bodycare in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden,  neem contact met ons op: info@yesilbodycare.nl 

 

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

 

 

PRIVACYVERKLARING

 

Wij  zien het als onze plicht en verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hieronder treft u de privacyverklaring van Yesil Bodycare.  Wij staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 20149551 en zijn per e-mail te bereiken via info@yesilbodycare.nl 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Yesil Bodycare gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. De gegevens die van u gevraagd worden zijn nodig voor het uitvoeren van onze diensten en worden uitsluitend voor deze doeleinden gebruikt. Uw gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yesil Bodycare en zijn enkel toegankelijk voor onszelf en onze accountant.

Wanneer u een bestelling bij ons doet zullen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw e-mailadres

– Uw telefoonnummer

 

Beveiliging

Yesil Bodycare heeft passende maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies en/of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL – certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

 

Aanpassen/uitschrijven

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie bovenstaande contactgegevens.

 

Contact

Wij hopen u hiermee voldoende informatie en vertrouwen te hebben gegeven. Bij klachten of vragen/opmerkingen kunt u altijd per email contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk behandelen.

 

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

DISCLAIMER

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van Yesil Bodycare: www.yesilbodycare.nl

 

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website en andere uitingen van Yesil Bodycare op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Yesil Bodycare wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Yesil Bodycare accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Yesil Bodycare worden gewijzigd of verwijderd. 

 

Rechten
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Yesil Bodycare. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yesil Bodycare. 

Yesil Bodycare behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. 

YESIL BODYCARE 2024

bottom of page