top of page

Nieuw bij Yesil Bodycare "Collageen zonnebankkuur"

Bij Yesil Bodycare maken we sinds januari 2020 gebruik van een collageen zonnebank in de salon, deze verzorgd de huid en bruint tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybridetanning’ genoemd- toegankelijk gemaakt. Dit bruiningstoestel bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorgingstherapie wordt gecombineerd. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruiningsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot natuurlijke bruinings resultaten zonder dat daarvoor een hoge UV-dosis nodig is. De collageen zonnebank is meer dan een zonnebank alleen, de voordelen van het rood- en UV-licht zijn samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

Ga voor meer informatie over onze kuur op deze website naar het kopje "Collageen bank" onder behandelingen!

Yesil Bodycare is aangesloten bij de SVZ (samenwerking verantwoord zonnen) de branche vereniging voor zonnestudio, fabrikanten en leveranciers van zonneapparatuur. In onze salon kun je op gezonde en verantwoorde wijze een mooie bruine teint opdoen, je huidverzorgen en ook nog eens een dosis Vitamine D3 aanmaken. 

Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, mag je nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon).

"

03/12/2019

Nu verkrijgbaar bij Yesil Bodycare "Wandel Wol" antidruk-wol, 100% natuurproduct, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten en pijnlijke likdoorns. Voor meer informatie, neem dan contact op met onze salon.

Yesil Bodycare op winterfairs

02/11/2019

Ook dit najaar vind je Yesil Bodycare op verschillende winter markten in de regio Zeeland. Zoals de Winterfair Oosterland op 15 november 2019 (5de editie) en op 13 & 14 december tijdens de kerstmarkt op Bruinisse. Kom gezellig langs...

Color your nails

27/04/2019

Wil jij dit voorjaar en de aankomende zomer er gekleurd bijlopen? Maak dan gebruik van onze season special:

Color your nails    € 27,50

​Behandeling: In de salon worden je nagelriemen met een bokkenpootje teruggeduwd. Daarna wordt de nagel opgeruwd en de nagel in vorm gevijld en brengen we de basecoat aan. Hierna zoeken we een kleurtje uit. Als de basecoat uitgehard is wordt de gekleurde gel nagellak* opgebracht. Tot slot brengen we de topcoat aan, deze werkt verstevigend en geeft een glanzend eind resultaat! 

*Gellak kan alleen in de salon verwijderd worden

Nieuw uit onze zeepkeuken "Kamillezeep"

24/04/2019

Nieuw uit onze zeepkeuken is de "Kamillezeep" een heerlijke zachte en verzorgende zeep. We hebben een blend gemaakt van calendula olie en Roomse kamille, deze olieën staan bekend om hun helende eigenschappen. Roomse kamille verminderd jeuk bij allergieën en de zuivere calendula olie is goed inzetbaar bij zweertjes en ontstekingen. We hebben de zeep afgewerkt met een topping van goudsbloemetjes! Lees meer over de nieuwe kamillezeep via deze link

Forever Favorite de Aloe Heat Lotion!

12/02/2019

Bij Yesil Bodycare gebruiken we de Aloe Heat Lotion in de salon bij voetmassages en als voetverzorging vanwege de goede stimulerende en verwarmde elementen.

 

Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. De lotion heeft een unieke formule met aloë vera gel, menthol en eucalyptusolie. De ingrediënten verzorgen de huid intensief. Door de toegevoegde sesamolie, jojoba-olie en abrikozenpitolie voelt de huid gelijk zacht en glad aan. 

Yesil Bodycare op het FL Festival

31/08/2018

Bezoek op 8 september de stand van Yesil Bodycare op het Food & Lifestyle Festival in de jachthaven van Bruinisse! De toegang is gratis met leuke activiteiten voor het hele gezin van 12:00 tot 00:00 uur. Zie ook flfestival.nl

07/05/2018

Nu verkrijgbaar in onze salon de productlijn van het merk "Forever Living" op basis van pure Aloe Vera. Beleef de voordelen van Aloe Vera van top tot teen. Voor meer informatie over onze producten neem dan contact met ons op.

Caption Starterset

04/04/2018

Voor het optimale resultaat gebruik je het hele systeem van Caption, bestaande uit de Base coat, Top coat en een kleur naar keuze. Bestel deze starterset nu met korting via de code YBVOORJAAR18.

 

De nieuwe manier van nagellakken. Door de unieke lacq 3 technologie is Caption touch dry binnen enkele seconden en heeft de uitstraling van een gellak, zonder het gebruik van een uv lamp. Caption lak is te verwijderen met nagellak remover.

 

In onze salon vind je een nog uitgebreider assortiment aan kleuren.

Bij aankoop van een set Captionlak krijg je een handig stappenplan, voor een mooi resultaat.

Wil je niet zelf lakken, boek dan een behandeling in onze salon.

 

Deze actie is geldig tot en met 31/08/2018

Cadeaubon Yesil Bodycare

15/01/2018

De cadeaubon van Yesil Bodycare is het cadeau waarmee jij familie, vriendinnen, vrienden of werknemers en relaties aangenaam zult verrassen. Verkrijgbaar in elke gewenste waarde vanaf € 15,00.

1 / 1

Please reload

bottom of page