Beste klant,

 

Naar aanleiding van de tegenstrijdige berichten rondom het heropenen van onze zonnestudio, moeten wij u helaas berichten dat - ondanks diverse pogingen door de branchevereniging Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ) - er door de Nederlandse overheid tot nu toe geen duidelijkheid is verschaft of we woensdag 3 maart 2021 aanstaande u weer mogen ontvangen.

 

Vorig jaar maart tijdens de eerste intelligente lockdown mochten wij, in tegenstelling tot kapper, schoonheidssalons en nagelstudio’s, wel onze deuren openhouden. Dat was ook een logisch besluit omdat zonnestudio’s sinds jaar en dag werken volgens hoge hygiënische normen.

 

Bovendien wordt door de ventilatiesystemen van de zonnebanken, de afgesloten ruimte waar de zonnebank staat, 100 keer per uur de lucht ververst. Er is geen publiek toegankelijke ruimte die zo intens vaak de lucht ververst. Vele consumenten hebben toen, met in achtneming van het coronaprotocol, gebruik gemaakt van een heerlijke zonsessie op één van onze zonnebanken.

 

Wij zijn echt met stomheid geslagen dat we aanstaande woensdag niet open mogen in tegenstelling tot de beroepsgroepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten et cetera. 

Uiteraard zijn we blij voor deze sectoren, maar dat wij ondanks onze hoge hygiënenormen niet open mogen gaan is voor ons onbegrijpelijk.

 

De brancheorganisatie heeft op velerlei manieren getracht bij de Nederlandse overheid een ‘ja’ te krijgen op heropening per 03 maart 2021, maar heeft geen gehoor gekregen. Vandaar dat er een kort geding (spoedprocedure) is opgestart door de vereniging tegen de Nederlandse Staat. Wij zijn in afwachting van de uitkomst van het kort geding of berichten van de overheid dat ook wij weer onze deuren mogen openen.

 

U weet hoe wij u als cliënt van onze zonnestudio respecteren en u graag als bezoeker ontvangen, echter zullen en kunnen wij niet tegen de wet- en regelgeving van de Nederlandse overheid ingaan. Daarom vragen wij uw geduld en zodra wij u weer officieel mogen ontvangen zullen wij u natuurlijk per omgaande berichten.

 

Het spijt ons werkelijk dat u ook nu nog geen gebruik mag maken van de door u zo gewaardeerde zonsessie.

 

 

Met zonnige groet,

Yesil Bodycare

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Yesilbodycare